CV Winkel

  • Gratis verzending (NL)
  • 10 jaar garantie op radiatoren
  • Gratis telefonisch adviesBel 088-0247333
  • Binnen 1 werkdag bezorgd
  • Niet goed geld terug
  • Achteraf betalen

Onze betalings-mogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Radiator nodig? Radiatoren koopt u bij CVwinkel.nl

Een nieuwe radiator nodig? In het assortiment van CVwinkel vindt u horizontale radiatoren, verticale radiatoren, designradiatoren, raamradiatoren en badkamerradiatoren. Als u doorklikt op het soort radiator dat u nodig heeft, kunt u daarna het gewenste type radiator selecteren. Bijvoorbeeld een radiator met een geribbelde, gegroefde of een vlakke voorzijde.

Onderdelen voor radiatoren

Voor goedkope radiatoren bent u bij CVwinkel bij de juiste winkel. Maar ook voor voordelige radiatoronderdelen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan radiatorkranen en radiatorleidingen. Bovendien leveren wij binnen een werkdag en bezorgen gratis.

Capaciteit radiator berekenen

Weet u al welke capaciteit de radiator nodig heeft? Bereken snel en eenvoudig de benodigde capaciteit met de capaciteitsberekening.

Veel verschillende modellen radiatoren

Bij CVwinkel hebben we radiatoren in alle soorten en maten, zo hebben wij de standaard paneelradiator in geribbelde en vlakke horizontale uitvoering, en daarnaast hebben wij radiatoren in verticale uitvoering, dit kunnen geribbelde, vlakke en designradiatoren zijn. Tevens bieden wij op onze website designradiatoren en badkamerradiatoren aan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor vrijstaande modellen die 20 centimeter hoog zijn, en op pootjes te plaatsen zijn. Zo heeft u bij plaatsing van dit type radiator altijd vrij zicht als u deze voor het raam plaatst. Ook de lage raamradiator hebben wij in een geribbelde en een gladde vlakke uitvoering.

De voordelen van Thermrad radiatoren

De radiatoren van Thermrad hebben naast een comfortabele warmte-afgifte een neutraal en onopvallend design. De radiatoren passen dan ook in elk interieur. Van modern tot klassiek. Wij hebben een speciale band met het Merk Thermrad, omdat wij deze radiatoren al weer heel wat jaren verkopen.
De Termrad radiatoren zijn kindvriendelijk, omdat de boven- en zijkanten zijn bekleed met sierlijsten. Hierdoor zijn de scherpe hoeken afgedekt. De radiatoren zijn daardoor ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen, maar ook op kantoor kan een model van Thermrad zorgen voor warmte en veiligheid.
De radiatoren worden vervaardigd door ultramoderne machines en worden zorgvuldig getest. Mede door dit proces kan een hoge kwaliteit worden gewaarborgd en zijn de Thermrad radiatoren duurzaam en onderhoudsvrij. Er geldt een uitgebreide fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar op iedere radiator.

Vragen over uw verwarmingsinstallatie

Heeft u vragen of hulp nodig bij uw bestelling? Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.