CV Winkel

  • Gratis verzending (NL)
  • 10 jaar garantie op radiatoren
  • Gratis telefonisch adviesBel 088-0247333
  • Binnen 1 werkdag bezorgd
  • Niet goed geld terug
  • Achteraf betalen

Onze betalings-mogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Thermostaat

De thermostaat is een essentieel onderdeel van uw verwarmingsinstallatie. Er is een grote diversiteit in thermostaten. Bij CVwinkel verkopen we onder andere kamerthermostaten, klokthermostaten en slimme thermostaten van diverse merken. Bekijk het aanbod hier.

Kamerthermostaat of klokthermostaat

Met een kamerthermostaat bepaalt u handmatig de temperatuur. Bij een klokthermostaat kunt u de temperatuur programmeren automatisch instellen. U kunt dit zo instellen dat uw ruimtes de juiste temperatuur hebben op het moment dat u dat wilt. Een klokthermostaat werkt over het algemeen efficiënter dan een kamerthermostaat, waardoor u kunt bespraren op uw energiekosten.

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat leert uw voorkeuren kennen. Hierdoor regelt de thermostaat de temperatuur en zorgt ervoor dat de radiatoren gelijkmatig opwarmen en afkoelen. Vaak is het mogelijk om een slimme thermostaat op afstand te bedienen.

CV ketels en radiatoren

Naast een keur aan thermostaten vindt u bij CVwinkel een groot aanbod aan CV-ketels en radiatoren. Ook onderdelen als radiatorkranen en CV-leidingen bestelt u in onze shop. Bovendien leveren wij binnen een werkdag en bezorgen gratis.

Vragen over uw verwarmingsinstallatie

Heeft u vragen of hulp nodig bij uw bestelling? Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.