CV Winkel

  • Gratis verzending (NL)
  • 10 jaar garantie op radiatoren
  • Gratis telefonisch adviesBel 088-0247333
  • Binnen 1 werkdag bezorgd
  • Niet goed geld terug
  • Achteraf betalen

Onze betalings-mogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Badkamerradiator

Een badkamer radiator is geschikt voor vochtige ruimtes door de speciale coating die roest voorkomt. Een badkamerradiator wordt vaak ook wel een handdoekradiator genoemd, omdat het bij veel modellen mogelijk is om de handdoek aan de radiator te hangen.

Handdoekradiator

De handdoekradiator is de radiator die je het meest in badkamers tegenkomt. Bij deze radiatoren is het mogelijk om 1 of meerdere handdoeken te drogen. Uw handdoek droogt zo snel weer op.

Badkamerradiator selecteren

De keuze van een badkamer radiator is afhankelijk van uw stijl en smaak. Daarnaast hangt de keuze af van de grootte van uw badkamer, de gewenste temperatuur en de beschikbare ruimte.

U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van uw badkamer radiator berekenen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere radiatoren

CVwinkel.nl heeft de goedkoopste radiatoren en de bezorging is gratis binnen Nederland. Wilt u naast een badkamerradiator ook nog een andere radiator bestellen? U heeft de keuze uit:

Onderdelen

Als u ook onderdelen voor de radiator nodig heeft dan kunt u een kijkje nemen bij het aansluitmateriaal u vindt daar bijvoorbeeld radiatorkranen en radiatorleidingen. Ook dit leveren wij binnen een werkdag.