Over CV Winkel

Uw radiator, CV ketel en thermostaat voor uw verwarmingsinstallatie vindt u bij CV winkel. De winkel voor uw verwarming. Als u bezig bent met de verbouwing of nieuwbouw van een ruimte of woning dan vindt u bij CVwinkel gegarandeerd de producten die u nodig heeft voor uw verwarming. Doordat wij al jaren ervaring hebben op dit gebied, zijn wij in staat u goed te helpen. Vandaar dat onze klanten ook tevreden zijn.

Radiatoren, CV ketels en onderdelen

Bij CVwinkel kunt u uitgaan van de volgende zekerheden

1 Lage prijzen:

Wij doen er alles aan om onze producten tegen een gunstige prijs aan te bieden.

2 Hoogwaardige selectie:

We hebben voor u een voorselectie gemaakt uit de vele radiatoren en CV ketels die er op de markt zijn. Dit scheelt u veel werk.

3 A-merken:

CVwinkel levert uitsluitend CV ketels en radiatoren van gerenomeerde A-merken. Wij werken samen met alle bekende merken op het gebied van verwarmingsinstallaties. In onze webshop vindt u dan ook een ruime keuze aan A-merk radiatoren, Cv ketels, aansluitmaterialen en radiatoronderdelen.

4 Niet goed? Geld terug!

Wij bestellen onze materialen rechtstreeks bij de fabrikant, inclusief 100% fabrieksgarantie. Is uw radiator of Cv ketel niet goed? Dan krijgt u uw geld terug!

5 Snelle levering:

Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen geleverd. Als u gebruik maakt van de gratis snelservice kan dit zelfs binnen 1 werkdag.

6 Gratis service:

Bel voor hulp en advies bij de aanschaf van uw verwarmingsinstallatie gratis met onze helpdesk: 085 - 049 8 590. Of stuur een mail naar info@cvwinkel.nl.

7 Betrouwbare webshop:

Bekijk de keurmerken die wij mogen voeren. Deze keurmerken garanderen de betrouwbaarheid van deze webshop.

Een nieuwe radiator, radiatorkraan of radiatoronderdelen koopt u dus nergens met meer zekerheid dan bij CV Winkel.


Tevreden klanten

The Feedback Company helpt ons met een onafhankelijk klantfeedbacksysteem om onze prestatie te meten en te verbeteren. U kunt de feedback van andere klanten lezen over onze producten en service. Wij staan open voor uw reacties en ontvangen deze graag. Lees hier alle ervaringen en beoordelingen >

The Feedback Company

Betrouwbare webshop

CV Winkel mag onderstaande keurmerken op de webshop plaatsen. Deze keurmerken ontvangt een webshop na een uitgebreide screening op wet- en regelgeving, veiligheid en financiële situatie. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw CV ketel of radiator kunt kopen bij deze betrouwbare webshop.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark

Geschiedenis CV Winkel

CV Winkel is een onderdeel van Mulcotherm. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1987 als landelijk opererend installatiebedrijf en is daarnaast sinds 2000 één van de belangrijkste spelers op de online markt.


Logo Mulcotherm