Garantie

Uw radiator, CV ketel en thermostaat voor uw verwarmingsinstallatie vindt u bij CV winkel. En service is voor ons heel vanzelfsprekend. Wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren en uiteraard leveren wij producten met de hoogste mogelijke zorg bij u af. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u niet tevereden bent of dat een product niet goed werkt of voor ontvangst een beschadiging heeft opgelopen, neem dan contact met ons op. We zorgen er graag voor dat u weer tevreden wordt.


GarantieGarantie RA

De garantietermijn is voor alle producten minimaal 5 jaar.  Voor de meeste producten is dit echter 10 jaar, oplopend tot maar liefst 15 jaar. De exactie termijn is bij de productbeschrijving van het betreffende product te lezen.

Producten die u bestelt bij CV Winkel hebben 100% volledige Nederlandse fabrieksgarantie. Deze garantie kan geboden worden, omdat CV winkel uitsluitend gerenommeerde merken levert en al jaren samenwerkt met de verschillende leveranciers.

Heeft u opmerkingen over een product dat u bij ons heeft besteld? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een passende oplossing.


Garantie keurmerken

CV Winkel mag onderstaande keurmerken op de webshop plaatsen. Deze keurmerken ontvangt een webshop na een uitgebreide screening op wet- en regelgeving, veiligheid en financiële situatie. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw CV ketel of radiator kunt kopen bij deze betrouwbare webshop.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark