Betaalopties

U radiator, CV ketel, thermostaat of installatie onderdelen betaalt u bij CV winkel vertrouwd en veilig met Multisafepay. Of betaal achteraf met Afterpay.

Vertrouwd afrekenen met MultiSafepay

Via MultiSafepay kunt u betalen met met de meest gangbare betaalopties zoals iDEAL, PayPal, Bancontact, Visa, Mastercard en Maestro. Via Ideal en Bancontact kunt u de bank selecteren waar u bij aangesloten bent. Ideal wordt in Nederland het meest gebruikt en Bancontact is de meest gangbare betaaloptie in België.

MultiSafepay is het systeem dat deze betaalopties aanbiedt. Multisafepay wordt gebruikt op de meeste webshops in Nederland en voldoet aan de zeer strenge eisen van de Visa, Mastercard en PCI Dat Security Standards. In deze eisen staat onder andere dat MultiSafepay geen creditcardgegevens vastlegt om te voorkomen dat derden hier misbruik van kunnen maken. MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

SSL

SSL is de beveiligingsstandaard voor het vergrendeld versturen van betaalgegevens via internet. Gegevens die versuurd worden via CV winkel worden op deze manier vergrendeld.

Gebruik creditcard

Als u afrekent met een creditcard (Visa, Mastercard en Maestro) wordt er 1,5% toeslag berekend.

AfterPay - Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor CV winkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.